سوال
بازدیدها: 460

ممکنه پایین بودن جنین در هفته 6 منجر به سقط بشه؟

پرسش کاربر عزیز لک لک:

سلام خسته نباشین کارشناس محترم.

من 4 ماه پیش توی 8 هفته سقط خود بخود داشتم که کورتاژ شدم. بعدش آزمایش دادم گفتن خودبخود بوده و من مشکلی نداشتم.

الان دوباره باردارم و تو شش هفته هستم. باز دو روزه خونریزی دارم. دکترم سونو گرفت و گفت جنین اومده پایین و احتمالا زنده نمیمونه.

با اینکه استراحت مطلقم و به گفته دکتر شیاف مصرف میکنم، خونریزیم قطع نشده و کمرم درد میکنه. خونریزیم روونه و هیچ لخته ای هم توش نیست. به جز اینا از قبل دیابت هم دارم و انسولین استفاده میکنم. به خاطر فشار خون هم دکترم متیل دوپا (Methyldopa) تجویز کرده.

احساس می کنم این بارداریم هم ختم به خیر نمیشه و این یکی هم برام نمیمونه. چون دکتر گفت جنین پایینه فکر میکنم دچار سقط میشم آخرش.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ کارشناس لک لک:

سلام عزیزم. با توجه به شرایطی که داری و طبق گفته پزشکت متاسفانه خیلی جای امیدواری نیست و ممکنه دچار سقط بشی. فعلا به استراحت ادامه بده اما در جریان باش که احتمال سقط جنین بالاست.

ممکنه ابتلا به یک بیماری کنترل نشده، دیابت یا فشار خون علت سقط باشه. در صورتی که این بارداری سقط شد حتما جنین رو به پاتولوژی بده تا علت بررسی بشه و در بارداری بعدی حتما تحت نظر پزشک و با اطمینان از تحت کنترل بودن بیماریهات باردار شو. البته شما میتونی به مرکز سقط مکرر هم مراجعه کنی تا به یاری خدا این بار با دقت و کنترل بیشتری باردار بشی تا بارداری ختم به خیر بشه.

استرس رو از خودت دور کن عزیزم و آرامش داشته باش. ان شاالله هر چی صلاحه اتفاق بیافته.

سوالت رو از کارشناس، رایگان بپرس!