سوال
بازدیدها: 3612

شیاف پروژسترون و فرتیژست احتمال سقط رو کاهش میدن؟ سقط قبلی من توی سه ماه اول نبود...

سابقه سقط سقط عمل سرکلاژ شیاف پروژسترون هفته 6 بارداری خطر سقط آمپول فرتیژست
پرسش کاربر عزیز لک لک:

سلام خانم کارشناس. خسته نباشین. شیاف پروژسترون و فرتیژست احتمال سقط رو کاهش میدن؟

من 24 سالمه و یک بار سابقه سقط در 21 هفته داشتم. الان هم 6 هفته باردارم.

دکترم بهم شیاف پروژسترون و همچنین آمپول فرتیژست 50 دادن.

میخواستم ببینم استفاده ازشون لازمه؟ چون من که سقطم توی سه ماهه اول نبود.

الانم قراره سرکلاژ بشم. ضرری برای جنین نداره؟

پاسخ کارشناس لک لک:

سلام مامان جان.

عزیزم این داروها احتمال سقط رو کاهش میدن.

نه جانم ضرری برای جنین نداره. اگه پزشکت تجویز کرده استفاده کن.

سرکلاژ هم مشکلی نداره. اگر دکترت اینجور صلاح دونستن حتما انجام بده.

امیدوارم به سلامتی این دوران رو بگذرونی.