سوال
بازدیدها: 145

بندناف تک شریانی احتمال سقط رو بالا میبره؟

بند ناف هفته 16 بارداری بندناف تک شریانی احتمال سقط اختلال کروموزومی سونوگرافی آنومالی آنومالی اسکن اکو قلب جنین
پرسش کاربر عزیز لک لک:

سلام خانم کارشناس خسته نباشین.

بندناف تک شریانی احتمال سقط رو بالا میبره؟

من هفته 16 بارداری هستم.

بهم گفتن که جنین بند نافش تک شریانی هست.

امکان سقط وجود داره؟

الان من باید چی کار کنم؟

پاسخ کارشناس لک لک:

سلام مامان گل.

عزیزم جنین تک شریانی نیاز به بررسی بیشتر از نظر ابتلا به اختلالات کروموزومی داره.

لازمه که حتما سونوگرافی آنومالی اسکن در 18 هفته انجام بشه

و با نظر پزشکت اکو قلب جنینی گرفته بشه.

از طرفی این تک شریانی بودن، میتونه روی رشد جنین اثر بد بذاره،

پس باید همیشه رشد جنین بررسی بشه.

ممکنه خدای ناکرده همین اختلال رشد یا وجود اختلال کروموزومی انقدر شدید باشه

که منجر به سقط و از بین رفتن جنین هم بشه.

در هر حال این فقط یک نشونه هستش و لزوما به معنی سالم نبودن بچه نیست و فقط نیاز به بررسی بیشتر داره.