سوال
بازدیدها: 513

ضعیف شدن حرکات جنین بعد از تزریق بتامتازون در هفته ۳۴ طبیعیه؟

پرسش کاربر عزیز لک لک:

سلام وقت شما بخیر خانم کارشناس.

من هفته ۳۴ بارداری هستم.

قبلا بچه ام دائم در حال تکون خوردن بود. اما از جمعه که آمپول بتامتازون زدم حرکاتش ضعیف شده. البته دیروز حرکاتش خوب شده بود اما تا آخر شب باز آروم شد.

امروز صبح صبحانه که خوردم تا نیم ساعت تکون خورد. اما از ۱۰ صبح تا ساعت ۳ دو سه تا بیشتر لگد نزد. بستنی که خوردم تو نیم ساعت خیلی خوب ضربه زد. باز تا الان آروم شده و ۴-۵ تا ضربه ضعیف بیشتر حس نکردم. کلا از صبح تو دو تا نیم ساعت ضربه خوب داشته اما بقیه روز حرکاتش ضعیف و کم بوده. در واقع تا چیز شیرین نخورم تکون نمیخوره.

از طرفی بعد از زدن بتامتازون اسهال هم شدم. نمیدونم میتونه خطرناک باشه یا نه.

ضعیف شدن حرکات جنین بعد از تزریق بتامتازون در هفته ۳۴ بارداری طبیعیه؟

ممنون میشم با راهنماییتون از نگرانیم کم کنید.

پاسخ کارشناس لک لک:

سلام مامان جان. بله بتامتازون عوارض احتمالی خودش رو داره و کاهش حرکات جنین طبیعیه پس استرس نداشته باش. با توجه به چیزی که گفتی حرکات جنین از نظر من مشکلی نداره.

همین که خوراکی شیرین میخوری تو نیم ساعت سه چهار ضربه میزنه یعنی حالش خوبه. در نظر داشته باش که ضربات خفیف هم حساب میشه. پس در طول روز حرکات جنین چه خفیف چه شدید بود خوبه. اما اگر یک زمان بیشتر از دو ساعت حرکت نداشت به پزشک مراجعه کنید.

درباره مورد بعدی که گفتی باید بگم که اگر اسهال آبکی نداری مشکلی نیست. کته با ماست و موز خوبه که بخوری. در صورتی که بعد از چند روز بهتر نشدی به پزشک مراجعه کن.

انشالله نی نی کوچولو به سلامت به دنیا بیاد و در آغوش بگیریش.

سوالت رو از کارشناس، رایگان بپرس!